En oppsummering av 2018

Publisert: 04.01.2019 - kl.:13.31

Fikk diplom av Coachen for innsatsen i 2018.

Internett renner over av bloggposter som oppsummerer 2018. Ingen grunn til at jeg skal skille meg ut, så her er mitt bidrag.

Kort oppsummert så har det vært et bra år. Jeg har trent masse (557 timer), løpt passe langt (2501 km), syklet enda lenger (3341 km) og svømt en distanse som tilsvarer Oslo - Kristiansand (327 km)!

Jeg har satt ny pers på halvmaraton og 10K. I Chicago Maraton endte jeg 48 sekunder bak pers. Jeg svømte styggfort både i Østfold Triatlon og Oslo Triatlon, og jeg har deltatt i NM Open Water på Sørenga (endte bare 15 plasser bak Henrik Christiansen!). Alt i alt, en veldig bra sesong med gode resultater.

En del av æren for dette skal coachen, Mette Pettersen Moe, ha. Det har hjulpet veldig å ha noen som har sett treningen utenfra og som har kommet med innspill, program og gode råd. Det er nok ikke helt tilfeldig at jeg både har oppnådd gode resultater og unngått belastningsskader denne sesongen.

Jeg har reist nært og fjernt for å løpe, blant annet til Valencia, Praha, København og Chicago. Som vanlig har jeg truffet mange hyggelige løpevenner (ingen nevnt, ingen glemt) og har også fått vært litt turist.