Vaffelgaloppen, alltid stas!

Publisert: 25.06.2016 - kl.:00.20

Det er noen løp hvor det er viktigere å delta enn å vinne, og St. Hansgaloppen er absolutt et sånt løp. Løpet starter ved Maridalen Skole og går rundt Maridalsvannet. Distansen er ca. 14.5K, og det er definitivt kupert! Det er ingen andre løp som ligner, så derfor er ikke resultatet noe man kan bruke for å sammenligne med andre løp. For min del tar jeg løpet som en hyggelig sosial aktivitet!

Man møter alltid mange kjente. Antagelig har det noe å gjøre med at det serveres vafler og kaffe etter at man har kommet i mål. Blir god stemning av sånt!

Selv om man ikke tar løpet så høytidelig så skal det jo likevel løpes. Det er lett å brenne alt kruttet i starten, og da blir siste halvdel tung. Det er der det er mest kupert. Jeg åpnet omtrent som i fjor, med første kilometer på 3:47. Vi lå en liten gruppe samlet, og etterhvert ble jeg liggende alene sammen med en annen fyr. Vi vekslet litt på å dra, men ved Brekke tok han føringen og dro til vi kom i nordenden av vannet. Da tok visst kreftene slutt, og han klarte ikke å følge da jeg smatt forbi.

I mål var jeg fem sekunder bak tiden i fjor, endte på 1:05:02. Men det holdt til 2. plass i klassen, så det er jeg fornøyd med.