Om 27 dager braker det løs i Berlin

Publisert: 31.08.2015 - kl.:22.24

Festplassen i Nansenparken, Fornebu

I går løp jeg Drammen Halvmaraton. Jeg har brukt det løpet som oppkjøring og form-test før alle høstmaraton jeg har løpt. Det var derfor oppløftende i går å løpe inn til min fjerde beste halvmaratontid noensinne. Om jeg skal tolke ut ifra det resultatet så lover det godt for Berlin. Men, som vi alle vet, det skal jo løpes først..

Jeg har trent bra i juni, juli og august, og det synes jeg vises på formen også. Foruten god sluttid i går så passerte jeg også 10K på 41:14, noe som var langt bedre enn det jeg klarte i Karlstad. I tillegg var jeg ganske lett i kroppen hele veien uten negative tanker. Jeg er i rute!

Planen fremover nå er å holde meg skadefri og fortsette i samme sporet noen uker til. Jeg har meldt meg på 10 for Grete den 19. september. Det blir siste harde økten før Berlin 8 dager senere. Nå er vel ikke den løypa av de kjappeste, men jeg satser på en god tid der.

Uansett, det viktigste er at jeg føler at formen er på gang, og at trening virker! Jeg tror også jeg har hatt godt utbytte av styrkeøktene jeg har pisket meg selv til å gjennomføre. Det gjelder bare å holde koken.