Da har oppkjøringen til 2015 startet

Publisert: 02.12.2014 - kl.:23.16

Etter snart to måneders sesongpause er det på tide å komme i gang med neste sesong. Det har vært godt med en pause. Jeg tror kroppen har trengt det, og det gjør også susen for motivasjonen.

Litt har jeg jo løpt i denne perioden, men det har ikke blitt mer enn 130-140km per måned. Det har stort sett vært rolig trening, og ikke noe kvalitet. Det er det nå slutt på.

I dag løp jeg 5K testløp inne på Bislett. Tiden var ingenting å skryte av, men det er greit. Det er nå jeg skal begynne å bygge meg opp til neste sesong. Det gjelder å ikke starte alt for brått, så de neste ukene blir det en kvalitetsøkt ukentlig. Får håpe at neste testløp om en måned vil gå litt bedre.

Jeg skal også ta trening av kjernemuskulatur på alvor. Runners World la ut en artikkel med forslag til styrketrening for løpere hvor det er endel tips. Det blir ihvertfall mer trening av ben enn biceps!

Første løpet blir Gran Canaria Halvmaraton i slutten av januar. Det blir en ukes løpecamp der neste år også.

Jeg har ikke planlagt alle løpene neste år, men et av målene blir nok å perse grundig i Haag Halvmaraton.

Som bildet viser har det kommet bittelitt sne. Jeg har piggdekk på sykkelen, så den skal brukes frem og tilbake til jobb. Jeg håper det kommer mer sne, så kan det kanskje bli litt alternativ trening med ski på bena også.