First we take Drammen, then we take Berlin!

Publisert: 07.09.2014 - kl.:21.05

I dag løp jeg Drammen Halvmaraton. Tiden var et stykke fra pers, men grei nok. Jeg endte på 1:31:15. Men, det viktigste er at jeg løp uten vondter!

Jeg har jo hatt et mål om å løpe Berlin Maraton 28. september. En forutsetning for å gjøre det var jo at jeg ble kvitt skadene mine. Etter ferien, med mye smerter i hofte og bak, tok jeg kontakt med Muskelklinikken. En grundig utredning der av Finn-Tore påviste irriterte slimposer i området Trocanter minor. Det er de som har murret og gjort at løpingen er vært av og på hele sommeren. Jeg hadde også noen timer med en PT og fikk satt opp et program som skulle styrke musklene i lår, bak og hofte.

Hva som var den utløsende faktoren er jeg usikker på, men i løpet av veldig kort tid forsvant smertene i hoften. De siste 5 ukene har jeg kunnet løpe nesten som før jeg ble skadet. Jeg har bevisst holdt igjen litt, men nå begynner jeg å tro at jeg snart er tilbake i godt gammelt spor!

Fordi jeg i dag løp i Drammen uten smerter så blir det også tur til Berlin! Jeg har ikke troen på hverken sub 3 eller PB, så jeg sikter meg inn på å gjøre et godt løp og fullføre på under 3:30.

Det viktigste er uansett at jeg igjen kan kose meg med løping uten at det gjør vondt!