Sesongdebut på SRM

Publisert: 09.04.2014 - kl.:22.22

I dag hadde jeg min sesongdébut på SRM. De, på sin side, hadde sesongdébut forrige uke, men da var altså ikke jeg der.

Planen i dag var å løpe to runder. Da jeg kom opp dit var det så surt og kaldt at den planen raskt ble justert ned til kun én runde. Kanskje.

Jeg startet greit og første kilometer gikk unna på 3:55. Rett etter ble jeg passert av Bergsvein, så jeg hang meg på ham. men av en eller annen grunn gikk andre kilometer bare på 4:09. Bergsvein fikk tydelig vind i seilene og stakk, jeg klarte ikke å henge på, så tredje kilometer gikk på 4:08. Takket være bittelitt innsats på slutten så klarte jeg å karre meg inn på 13:03. Et stykke unna pers på 1-runder’n, men det var ihvertfall sesongbeste!

Etterpå løp jeg hjem, 12K og ca. 180 høydemeter ned…

Skaden min som plaget meg store deler av 2013 er nå ganske under kontroll. Jeg kan trene, men jeg kan fortsatt ikke trene helt som jeg vil. Så lenge jeg er flink til å hvile og variere, så går det noenlunde greit. Det hjelper sikkert at jeg får jevnlig behandling også.

Siden trening nå er et begrenset gode er jeg nødt til å ta noen grep. Jeg har derfor meldt meg på et løpekurs i regi av Learn2Run. Kurset er beregnet på de som løper mye, og som vil forbedre teknikken for igjen å forbedre løpsøkonomien. Jeg har tidligere gått skikurs med Siri Halle som står bak kursene i Learn2-gruppen og var veldig fornøyd med det.

Men, før den tid skal jeg delta på Sentrumsløpet for sjette gang. Får håpe det blir PB der..