Sånn! Ferdig med det.

Publisert: 13.03.2014 - kl.:21.33

Jeg var litt skuffet etter løpet mitt i Haag, men ved nærmere ettertanke så burde jeg egentlig ikke være det. Resultatet mitt viser at jeg kom på 949. plass av 9556. Det betyr at 8607 kom i mål etter meg, og det å være topp 10% er jo bra.

Ingrid Kristiansen skriver på bloggen sin i dag, at hun var flink til å legge konkurransene bak seg, både de som gikk bra, og de som ikke gikk bra. Som hun sier: Jeg så hele tiden fremover. Jeg brukte minst mulig energi på gårdagens begivenheter. Det er noe i det. Det at jeg ikke kom under 1:30, og det at jeg ikke hadde et godt løp, det er jo ikke viktig. Nå er det neste løp som gjelder! Og neste løp er Halvmaraton i København. mars.

Jeg har satt meg et mål, og det er av typen chewbacca (Tror det var Janicke som innførte det begrepet). I københavn skal jeg løpe på 1:28. Selv om løypen ikke akkurat fremstår som lynrask, så tror jeg at det er mulig å få gode tider der. Og det til tross for at første pulje består av 4400. Seeding, anyone?

Uansett, som Tim Bennett skriver i lederen i nyeste Kondis: Mangfold, trivsel og miljø. Det skal først og fremst være gøy, enten man når målene sine eller ikke.