Det går litt opp og ned

Publisert: 23.02.2014 - kl.:14.37

Ankerveien i enden mot Øverland Gård

De siste to ukene har det vært en bra utvikling i lyskeskaden min. Litt ny innfallsvinkel hos både akupunktør og massør ser ut til å ha en positiv effekt. Med tanke på at det nå kun er 14 dager igjen til Haag, så er det ihvertfall ikke et øyeblikk for tidlig! Strengt tatt er vel litt i seneste laget til virkelig å komme i form, men jeg har jo et håp om å få løpt et godt løp.

I går var jeg ute på langtur. Stort sett var det bart og fint. Jeg fant noen nye stier jeg ikke har løpt før, og der var det litt sne. Jeg endte opp oppe ved Ankerveien og hadde planer om å løpe den til Fossum. Den var ikke brøytet, så jeg tok snarveien tvers over Haga Golfbane for å komme ut på asfalt igjen. Men all den snøløpingen var tydligvis ikke bra, for det hogg til bak i venstre legg og det var ikke mulig å løpe lengre. Så da var det bare å rusle tynnkledd og kald hjem fra Hosle. Det ble en lang tur gitt..

Jeg håper det går seg til i løpet av helgen, og at jeg kan trene noenlunde normalt til uken. Da skal jeg ihvertfall holde meg til asfalt!

Og så noe helt annet. Et blogginlegg jeg skrev ble Topp 3 på runners.no i januar. Artig! Det er Frode som står bak den siden hvor da innlegg fra mange løpeblogger samles til en feed. Veldig bra tiltak.

I dag har jeg hviledag. Dels fordi leggen knurrer, og dels fordi jeg holder på å brygge juleøl. Det skal lagres frem til oktober. Lukter godt!