Inne på Bislett

Publisert: 16.02.2014 - kl.:18.36

Vanligvis synes jeg ikke det er så moro å løpe runde etter runde inne på Bislett Stadion, men enkelte dager kan det ha noe for seg. Denne siste uken har det vært litt mer murring i lysken enn vanlig, så da har jeg valgt å hvile og ta det med ro. Jeg var derfor litt usikker på hvordan den ville holde i dag. Da er det faktisk bedre å løpe inne på Bislett hvor det aldri er mer enn 250 meter “hjem” enn å legge ut på langtur hjemmefra.

Det var endel kjentfolk der i dag som skulle løpe en halvmaraton-test. Det blir 38 runder og litt. Det er mange runder, men ingenting mot de som løp Bislett 50K der igår, de løp 92 runder!

Men tilbake til lysken. Jeg tror at langturen hjem på tirsdag med stor sekk må ta noe av skylden. Det å løpe med sekk er ikke akkurat optimalt. Det gjør noe med steget. Det har jo blitt bedre av fire dagers hvile, men er ikke helt i boks enda. Nå er det jo bare 3 uker til halvmaraton i Haag og 6 uker til VM i København, så jeg synes jo snart jeg må få til litt kvalitetstrening her.

Uansett, det går som det går. Jeg satser på å sette ny pers i Haag, og kanskje også i København. Der tror jeg løypa er litt tyngre, så vi får se. Svaret får vi om henholdsvis 20 dager og 40 dager.