Det går litt smått om dagen

Publisert: 12.02.2014 - kl.:19.27

En klassiker som mange har sett på Sjølyst

Jeg har jo startet oppkjøringen mot halvmaraton i Haag 9. mars og VM i halvmaraton som går i København 29. mars. Så langt har det ikke gått helt på skinner. Skaden som plaget meg store deler av sesongen fjor er mye bedre, men jeg kan fortsatt ikke trene så hardt jeg vil eller så mye jeg vil. Frustrerende!

Jeg sliter litt med å tøyle meg selv slik at jeg ikke overbelaster lysken. Med de supre løpeforholdene vi har ute nå så er det ikke lett å legge bånd på seg. Ei heller når jeg gjerne vil være i form til både Haag og København.

Jeg har intensivert behandlingen jeg får slik at jeg når blir knadd to ganger i uken. Han som knar er en av de som også har behandlet Petter Northug Jr. Med tanke på hans resultater i OL så langt, bør jeg være bekymret tro?.. :)

Spøk til side. Jeg har god effekt av å få myket opp stive muskler i lysk og lår. Det, sammen med jevnlig akupunktur virker som om det har god effekt. Det er faktisk ikke så veldig lenge siden jeg ikke kunne løpe i det hele tatt, og så langt i år ligge rukesnittet på drøyt 50K. Det er ca. 20-30K mindre enn der jeg synes jeg bør ligge, men det kommer seg. Det er ihvertfall en bonus at jeg kan svømme igjen på Hundsund uten smerter.

Denne uken har det blitt litt ufrivillig hvile, men det er bedre det enn å gå på enda en smell. Det gjelder å skynde seg langsomt tilbake i form.

Om drøye tre uker løper jeg i Haag. Løpet ifjor gikk veldig bra, det ble ny PB på 1:27:18. Den har jeg planer om å gjøre noe med i år!