Desember måned

Publisert: 11.12.2013 - kl.:21.45

Et utvalg av årets juleøl. Fra polet, selvfølgelig.

Desember måned er egentlig litt unntakstilstand. Kalenderen er fylt av utenomsportslige aktiviteter, og det gjør det vanskeligere å følge både treningsplaner og andre planer. Strengt tatt et luksusproblem.

Jeg hadde sesongpause i november, og etter planen skulle jeg starte oppkjøringen til 2014 nå 1. desember. Egentlig burde jeg visst bedre, for det skjer som sagt mye i desember. Alt juleølet på polet skal smakes på (kanskje ikke alt), det er sosiale greier med venner og bekjente, og det skal spises både pinnekjøtt og medisterkaker allerede mange uker før jul. Og drikkes akevitt.

Jeg hadde jo håpet jeg skulle være skadefri, men jeg er ikke helt i mål enda. Så da er det heller ikke så farlig at jeg ikke rekker alle planlagte treninger. Kroppen har fortsatt godt av at jeg tar det litt rolig. Men, jeg har kommet inn i en god stim med å løpe frem og tilbake til jobb, så det blir jo noen kilometer hver uke. Det har også blitt etpar kvalitetsøkter inne på Bislett også, så alt i alt er det ikke så verst.

I 2014 skal jeg fokusere på å trene smart. Det blir nok noe mindre mengde, men mer fokus på kvalitet. Hver økt skal ha et formål. Men det viktigste er likevel å ha det gøy. Og å bli skadefri, og å holde seg skadefri.

I mellomtiden får jeg fortsette å jobbe meg gjennom smakingen av juleøl.. :)