En snartur til Cagnes-sur-Mer

Publisert: 24.03.2013 - kl.:14.20

Denne helgen er jeg på besøk hos moder’n som er pensjonist i syd-frankrike. Planen er å løpe MYE, men så langt har det bare blitt en tur. Været i går var ok, i dag har det regnet og blåst hele dagen. Det betyr at jeg ikke når ukemålet mitt, men det får være greit. Det er lite fristende å løpe ute alene når det regner vannrett!

I går hadde jeg en fin tur frem og tilbake til Nice. Omtrent ved flyplassen møtte jeg på en gjeng som var ute og samlet gratis kilometer. Jeg tror de skulle løpe intervaller på strekket langs med rullebanen. De fleste smilte blidt da jeg stoppet og tok bilder. Været i går var lett skydekke og ca. 14 grader, så det var helt supert å løpe i kort/kort.

Dette skulle egenlig være en mengdeuke, men jeg ender opp bare med 110K. Når det er sagt så har jeg hatt to veldig bra kvalitetsøkter denne uken. Det begynner å gå unna, og jeg klarer nå å holde følge med folk som lett løp fra meg for et år siden. Moro!

Nå blir det en uke til med trening før nedtrapping til Boston begynner. I løpet av nedtrappingen skal jeg øve på å løpe nedoverbakke, det er visst det som knekker flest i Boston. Og så har jeg vært på vekten. Nå veier jeg 76kg, altså snaue 2kg mindre enn da jeg startet oppkjøringen. Viktig nå å spise nok så jeg ikke går ned mer.

Uken oppsummert
  • 110K fordelt på 8 økter
  • 1000m svømming på en økt