Gratiskilometer IV

Publisert: 16.03.2013 - kl.:16.55

Det var litt færre som møtte opp i dag, jeg tror vi var 22 stk. Vi kan helt sikkert skylde litt på været. For kun kort tid siden var det vår, og så kom all den sneen her..

En av de som stilte hadde med seg en Engelsk Setter. Den sprang hit og hit, litt sånn som Espen pleier å gjøre når han tar bilder. Tipper den sover godt resten av dagen, for den løp sikkert dobbelt så langt som oss andre.

På grunn av føret la vi opp til å løpe samme runde som de to foregående gangene. Som Espen sier: “De er opptatt med å skravle hele tiden og merker uansett ikke hvor de løper”, og det er jo et poeng. Det var fint langs Frognerkilen, og bare litt mer sne ute på Fornebu.

Jeg prøvde å holde farten litt nede i dag, men tempoet justerte seg litt etterhvert. Tipper vi lå på omtrent 5:30. Denne gangen hadde vi med oss de fleste tilbake. Det hjalp nok også litt at alle kjente ruten, så da kunne man strekke feltet litt.

Nå står påsken for døren, og etter det er det et par helger med løp, så da er det litt uklart når Gratiskilometer V blir, men den kommer!