Da er monsteruken over!

Publisert: 03.03.2013 - kl.:14.35

Da er endelig monsteruken over! Det ble tilslutt 181.26K fordelt på 11 økter. Med unntak av torsdag løp jeg til og fra jobb. Et par dager avtalte jeg å møte Espen slik at vi løp ettermiddagsøkten sammen. Det hjalp, for det kan bli litt kjedelig å løpe så langt alene.

Etter å ha løpt i halvmørket tirsdag kveld ble jeg lei av ikke å se displayet på pulsklokken, så da ble det en ny med større tall og mere lys. Valget falt på en Garmin Forerunner XT910. Er fornøyd så langt, det skal bli moro å teste den på svømming neste uke.

Jeg var ikke spesielt motivert for dagens økt. Bena var tunge, kroppen var tung, og det var tungt å komme i gang. Ute ved Veritas så jeg at det var mange på isen så da løp jeg på isen inn til Sandvika. De fleste spaserte, men noen gikk på ski og en kitet.

På tampen av turen var humør og blodsukker faretruende lavt, så da ble det et bollestopp hos Baker Hansen på Bekkestua. Jeg synes skolebrødet var litt tørt, så det var sikkert bakt enten fredag eller kanskje igår, men du verden så godt det gjorde med litt sukker i systemet!

I går var det også Gratiskilometer III i regi av Komfortsona IL. Nok en gang var det deltakerrekord med hele 41 stykker! Det er imponerende mange! Det ble nok litt spredning på feltet, for det er dessverre ikke så lett å holde en fart som passer alle. Vi løp samme runde som sist fordi det er litt slushete og mye is rundt forbi som følge av vårværet, satser på at det er flere bare veier til neste tur. Du kan se flere bilder på bloggen til Espen

Uken oppsummert
  • 181K fordelt på 11 økter
  • 1 svømmeøkt, 1000m