Litt om meg

}

Jeg jobber som webutvikler hos Apt AS, i tillegg til at jeg er fagansvarlig og teamleder for de andre utviklerene. Jeg kan vel kalle meg IT-sjef også siden jeg har oppsynet med drift av nettverk, maskinpark og infrastruktur forøvrig, for 50 ansatte.

Foruten programmering driver jeg også med teknisk rådgivning, utvikling av kravspesifikasjoner og er teknisk ressursperson i pågående prosjekter (og en hel rekke andre ting).

Hvis du vil vite mer om dette kan du i første omgang se profilen min på linkedIn: http://no.linkedin.com/in/christopheraalholm

Og litt om løping

Jeg liker å løpe, og er en ivrig mosjonist. Fra en sped begynnelse i 2007 og frem til i dag så har jeg blitt stadig mer hektet på langdistanse.

Jeg løper mest halvmaraton, men lurer inn noen helmaraton også. Og så sper jeg på med noen tiere innimellom.

Dette har vært et litt annerledes år. Det var veldig spesielt å være i Boston da det smalt. Sesongen ellers ble ødelagt av en stressfraktur i lysken.

Oppsummert ble det 2347km fordelt på 168 økter. Den gjennomsnittlige turen var 14km og den ble løpt i 5:26-tempo. Og så syklet jeg 2014km fordi jeg ikke kunne løpe.

2012 er helt klart mitt beste år så langt. Jeg har satt nye personlige rekorder på alle distanser og hatt veldig bra fremgang.

Oppsummert ble det 3276km fordelt på 201 økter. Den gjennomsnittlige turen var 16,3km og den ble løpt i 5:09-tempo.

2011 var også et bra år. Jeg løp mitt første helmaraton i Rotterdam og sprakk så det suste! Heldigvis gikk det bedre i Frankfurt senere på året. Jeg begynte å trene med SK Vidar på høsten og det hjalp veldig!

Oppsummert ble det 2405km fordelt på 161 økter. Den gjennomsnittlige turen var 14,9km og den ble løpt i 5:25-tempo. Dette var første året at all trening ble logget på jogg.se

Det var dette året jeg begynt å konkurrere litt mer seriøst. Jeg satte vel personlig rekord på 5K, 10K og halvmaraton dette året.

Oppsummert ble det 1504km fordelt på 132 økter. Den gjennomsnittlige turen var 11,4km.

Det jeg husker best fra dette året er at jeg tråkket over dagen før Oslo Maraton. Mens jeg GIKK rolig på vei... Snakk om kløning!

Ellers begynte jeg såvidt det var å trene intervaller dette året sammen med Nesøya Ski og Sykkel. Vi løp hver tirsdag ute på Brønnøya. Ihvertfall noen tirsdager..

Oppsummert ble det 1043km fordelt på 105 økter. Den gjennomsnittlige turen var 9,9km.

27. april dette året løp jeg min første konkurranse noensinne, Sentrumsløpet. Jeg var veldig godt fornøyd med tiden, 46:56. Jeg hadde vel ingen formening om hvor fort jeg kunne løpe en tier.

Oppsummert ble det 926km fordelt på 109 økter. Den gjennomsnittlige turen var 8,5km.

Som følge av en kneskade i 2006 begynte jeg å løpe. Først på tredemølle hvor målet var å klare å løpe 3km uten stopp, deretter på under 15 minutter og så begynte jeg å løpe ute.

Som vanlig er så hadde jeg endel belastningsskader denne sesongen. Det blir ofte sånn når man ikke er vant til å løpe, og så starter med friskt mot.

Oppsummert ble det 265km fordelt på 50 økter. Den gjennomsnittlige turen var 5,3km.