Tusinger på Bislett

Publisert: 2014-01-11 - kl.: 15:50 - Emneord: runnersno

I dag var det en av disse såkalte “sosiale” øktene på Bislett som sto for tur. Planen var 21×1000m med 1 minutt pause i mellom. Det er vel tredje året på rad at denne arrangeres. I fjor var det jo full krise for min del, for da hadde jeg pådratt meg en lyskestrekk som gjorde at jeg måtte hoppe av etter bare tre drag, I år gikk det noe bedre.

Planen var å løpe alle tusingene i 4:00-4:10 per kilometer, åpne forsiktig og heller øke etterhvert. Jeg åpnet riktignok forsiktig, men hadde ikke overskudd til å øke all verdens i dag. Når det i tillegg begynte å stikke litt i mage/lysk så pyset jeg ut etter bare 12 drag.

Uansett, det var vel snaue 20 stk som stilte opp og løp i dag. De raskeste var vel ned mot 3:30, så det var absolutt noen friskuser der.

Jeg fikk snakket litt med Vemund og Kim har slitt med noe av samme type skade som jeg gjør. Det er alltid trøst i felles skjebne! Fra å ha smerter som er lokalisert mest på høyre side så har vondtene flyttet seg mer til venstre side. Jeg tror det bare er muskulært, men det kan være belastning i bekkenebenet der også. Har fått oppfordring fra manuellterapeuten på NIMI og å ta det litt rolig en tid fremover. Så da gjør jeg vel det.

Jeg tok noen flere bilder fra dagens økt, du kan se dem på Flickr