Litt om treningen min fremover

Publisert: 2013-11-29 - kl.: 15:52 - Emneord: runnersno


Man kan leie en Trabant og kjøre selv på sightseeing i Berlin

I helgen var jeg en liten tur i Berlin. Der var det surt og kaldt. Neste gang jeg drar til Berlin er det for å løpe Berlin Marathon den 28. september neste år. Det gleder jeg meg til!

Nå er det fortsatt sesongpause, men fra 1. desember starter oppkjøringen mot neste sesong. Første løp blir Gran Canaria Halvmaraton 26. januar.

Jeg har dessverre ikke blitt helt kvitt skaden enda, så det setter noen føringer for treningen fremover. Det som skaper minst problemer og ubehag er å løpe omtrent i terskelfart, så det kommer nok til å bli en del av det fremover. De to siste ukene har jeg hatt to 5K tempoøkter inne på Bislett som har gått ganske bra, den første i 4:00-tempo og den andre i 4:06. Planen er å øke distansen, og forhåpentligvis føle at det etterhvert går lettere. For nå var det litt tungt :)

Det kommer ikke til å bli så mye mengde, jeg tipper ca. 60-80K i uken. Jeg skal bli enda flinkere til å trene kjernemuskulatur, og så håper jeg å komme i gang igjen med svømmingen. Hvis det kommer nok snø så blir det vel litt skigåing også.

Det aller viktigste er at jeg skal lytte til kroppen og prøve å bli helt skadefri, og deretter unngå å pådra meg nye skader!