Sesongpause

Publisert: 2013-11-06 - kl.: 20:57 - Emneord: runnersno


Anders, med høydeskrekk!, er i ferd med å utfordre seg selv

Jeg hadde egentlig planer om å løpe noen fler løp i høst, men jeg skjønner nå at jeg ikke kommer i form, så da blir det sesongpause. Ferdig snakka!

Det gikk veldig bra da jeg løp Hytteplanmila for noen uker siden, så derfor var jeg optimistisk med tanke på å løpe halvmaraton på Jessheim den 17. november.

I helgen var jeg på tur med jobben til Åndalsnes. Vi hadde flaks med været, så noen gikk Romsdalseggen mens andre nøyde seg med å klatre 688 meter opp til Nesaksla på 715 moh. Jeg gikk litt lengre og endte på 1013 moh.

Nesaksla Rett Opp er forøvrig et ganske friskt motbakkeløp. Det er 688 høydemeter på en 2K lang løype, det gir stigning på 34%! Løyperekorden for herrer innehas av Jon Tvedt med 21:16, mens Karoline Bjerkeli Grøvdal har rekorden for damer med 25:54!

Jeg brukte nok noe lenger tid opp, men all klatringen var litt i overkant for hofta. Så nå blir det bare rolig trening fremover, og defintivt ikke flere løp før neste år. Første løp på programmet er Gran Canaria Halvmaraton i slutten av januar.