Hytteplanmila

Publisert: 2013-10-20 - kl.: 01:46 - Emneord: runnersno


Foto: hytteplanmila.no

Jeg har deltatt i Hytteplanmila bare to ganger tidligere, men det er likevel et sånt løp man uansett føler at man “alltid har deltatt i”. Det er bra organisert, man får kaffe og solbærtoddy, og Baker Narum serverer både boller og smultringer. Gratis!! Det vanker også teknisk t-skjorte og sokker, det er rett og slett bra valuta for pengene!

Det er mange kjente som deltar, jeg traff på Janicke, Jeanette, Adelheid, Peer, Ole, Trond, Vegar, Tim, Silja, Ole Kristian, Anne, Runar og Siri

Selve løpet gikk veldig bra. Jeg startet sammen med Janicke bakerst i gjengen som mente at de skulle løpe på under 40 minutter. Veeeeldig ambisiøst, spør du meg! Det var litt trangt den første kilometeren, så løste det seg opp. Jeg åpnet nok litt hardt, for selv om det er litt nedoverbakke gikk første K på 3:45. Neste gikk på 3:55, så rolig gikk det ikke. Etterhvert fikk jeg justert tempoet litt. Jeg ble passert av flere kjente som dro i fra. Ved 6K, hvor Olav Risan var løypevakt, ble jeg tatt igjen av Janicke. Jeg hang meg på, og klarte å følge frem til 9K hvor hun bare stakk! Det var takken, lizm..:) Men jeg kom meg nå i mål på høvelig vis, og tiden 41:35 er virkelig bra i forhold til hva jeg hadde forventet i mitt comeback etter et så langt skadeavbrekk. Og ikke minst, jeg kjente ingenting til skaden underveis!

Det er godt å se at all syklingen i sommer har bevart grunnformen selv om endel utholdenhet har gått tapt.