Mål og mening

Publisert: 2013-10-16 - kl.: 23:06 - Emneord: løping, runnersno

Før denne sesongen hadde jeg satt meg ganske tydelige mål. Helmaraton skulle gjøres unna på sub 3, halv på 1:25 og så skulle jeg endelig få has på tier’n med sub 40. Ikke spesielt hårete mål kanskje, men realistiske mål jeg kunne nå ved målrettet trening.

I fjor etablerte jeg meg som en “sub 1:30-løper” på halvmaraton med 5 av 6 løp under den “magiske” grensen. I noen av de løpene kunne jeg kanskje oppnådd bedre tid hvis jeg ikke hadde vært så fokusert på å komme under 1:30! I stedet for å gi alt holdt jeg kanskje ubevisst(?) litt igjen fordi jeg var redd for å sprekke. Dette gjorde at jeg også hadde definert et litt mindre målbart mål; Jeg skulle tørre å sprekke!

Dessverre så ble jo denne sesongen forstyrret av skaden jeg fikk i bekkenet. Men, det betyr jo bare at det er på tide å se fremover mot neste sesong og sette seg noen hårete mål.

Mine mål for 2014 er:

Og underveis til disse målene så skal jeg nok klare å sprekke i ett og annet løp også..

Ambisjonene for resten av denne sesongen er bare å bli helt skadefri, og så håper jeg å løpe Hytteplanmila og kanskje løpe halv under Jessheim Vintrermaraton. Og ikke minst ha det gøy med planleggingen av neste sesong! Jeg synes nesten veien frem er morsommere enn å nå målet.. :)