Gratiskilometer X

Publisert: 2013-09-29 - kl.: 20:30 - Emneord: gratiskilometer, runnersno

Forrige gang jeg var med og løp en Gratiskilometer var 1. mai. Etter det har jeg vært skadet, og har ikke kunnet delta. Eller, jeg hang jo med på Gratiskilometer IX, men det var jo på sykkel.

I dag stilte vi 17 stykker på Vestbanen for å løpe. Jeg hadde satt opp en ny løype som gikk langs Frognerkilen til Lysaker, og derfra opp langs elven til Bogstad, ned til Ullern via Mærradalen og så tilbake til Vestbanen via Smestad og Frognerparken. Jeg fikk flere gode tilbakemeldinger på løypen, og for de fleste var det nytt område.

For min egen del var jeg spent. Jeg hadde altså ikke løpt så langt på 5 måneder, og turen var estimert til drøye 23K. Det gikk faktisk veldig bra. Vi holdt tempoet nede, og underlaget var stort sett mykt. Litt murr i lysken var det jo, men såpass må man tåle.

Underveis holdt Espen oss oppdatert på alle som løp Berlin Maraton. Der må det ha vært tipptopp forhold, for det ble satt ny verdensrekord der av Wilson Kipsang på 2:03:23! Så da vet vi hvilken tid som er målet for neste år.. :)

Det ble ikke så mange bilder denne gangen, men de er nå delt på Flickr