Lys i enden av tunnelen

Publisert: 2013-09-25 - kl.: 21:57 - Emneord: runnersno

I det siste har det begynt å gå seg til med tanke på skaden min. Jeg har fått jevnlig behandling på NIMI og jeg har også fått flere treningsprogram derfra. Og det har tydligvis gjort susen! For drøye 6 uker siden begynte jeg å løpe så smått, og siden det har det absolutt gått fremover.

De siste ukene har jeg gradvis økt både mengde og belastning, og selv om jeg enda er langt unna det nivået jeg var på, så er det definitivt lys i enden av den mørke tunnelen!

I dag løp jeg 3 runder rundt Sognsvann i 4:15-fart, og det helt uten å kjenne smerter! Selv om det murret litt både før og etter, så var det godt å kjenne litt på gammel form. Det lover godt med tanke på at jeg skal prøve meg på Hytteplanmila om drøye tre uker. Det blir nok ikke PB, men det blir muligens ikke full krise heller…

De siste ukene har jeg ligget på ca. 35-40K i uken, og løping maks annenhver dag. Jeg tror det er fornuftig å øke mengde og belastning litt forsiktig, og passe veldig godt på at jeg ikke overbelaster. Men som sagt, utrolig deilig å løpe litt fort igjen!

Forresten, hvis du har lyst på en skikkelig sosial tur på søndag så kan du henge med på Gratiskilometer XBli med da vel!