En påminnelse om Boston

Publisert: 2013-09-09 - kl.: 21:52 - Emneord: runnersno

I dag kom det diplom for min deltagelse i Boston Marathon 2013. Det er sikkert ikke tilfeldig, for i dag åpnet også registreringen for 2014 for de som har klart kval-kravet med mer enn 20 minutter. I 2013 var det 27000 deltagere, i 2014 åpner de opp for 36000. Med tanke på det som skjedde der i år, så er det nok ekstra mange som vil løpe der neste år.

På en måte er det fristende å dra tilbake, som jeg skrev i min racerapport så er det et morsomt løp, og amerikanerene kan dette med å skape stemning, men på den annen side så har jeg ikke så lyst likevel. Det ble jo en veldig spesiell opplevelse. Og i etterpå-klokskapens lys så vet jeg jo at jeg ikke burde løpt i det hele tatt. Jeg hadde jo allerede her store problemer med det som skulle bli et tretthetsbrudd i bekkenet. Heldigvis går det bedre nå, så da er det bare å håpe at jeg har lært.

Men det er rart hvor fort man glemmer. Da diplomet dumpet ned i postkassen i dag så slo det meg hvor lite jeg egentlig tenker på det som skjedde i Boston 15. april. Ikke det at jeg ble rammet direkte, men jeg var jo midt oppi det. Tre mennesker ble drept, og mange ble kvestet for livet. Til nå er det samlet inn $69.8 mill.

Du kan også bidra på onefundboston.org/