Du henger vel på jogg.se?

Publisert: 2013-09-05 - kl.: 12:35 - Emneord: runnersno

Dette er vel gammelt nytt for mange, men veldig mange av de jeg kjenner logger treningen sin og “henger” på jogg.se. Dette er en gratis tjeneste som foruten å være en online treningsdagbok også er et sosialt forum. Du kan følge andre løpere, og og det er vanlig diskusjonsforum der.

Selv om siden heter jogg.se så er det ikke begrenset til det. De har egne sider for annen aktivitet, som f.eks.: cykla.se, tri.se eller skid.se. Det spiller egentlig ingen rolle hvilken side du registrerer deg på, for alle aktiviteter vises på alle sidene.

Du kan “følge” andre løpere, og du kan se hvem som “følger” deg. I tillegg kan man også kommentere hverandres treningsøkter.

Noe av det aller beste med siden er at det ikke spiller noen rolle hva slags pulsklokke du bruker. Den er kompatibel med Garmin, Suunto og Polar i tillegg til alle andre enheter som kan eksportere til TCX, GPX, eller FIT.

Alt dette er gratis, men hvis du vil kan du kjøpe et stjärnmedlemskap for NOK 250,- og få en fin teknisk T-skjorte på kjøpet. Så, hva nøler du etter? Det er på jogg.se det skjer!