Slutt på chubbycamp!

Publisert: 2013-08-27 - kl.: 19:14


Snaddermat! Fordi jeg fortjener det! :)

To ganger i året pleier jeg å kjøre hvite uker. Da handler det ikke bare om at jeg ikke drikker alkohol, men også at jeg forsøker å innarbeide gode vaner. Så da er det bl.a. i seng før kl 23 på hverdager, ikke spise tull, trene bra og restituere ordentlig!

Denne høsten føler jeg at jeg trenger det. Det har sklidd ut i sommer fordi jeg ikke har kunnet trene som jeg pleier. Sol og sommer betyr også en del øl og rosévin i varmen, og alle disse kaloriene burde vært forbrukt under trening. Men det ble de jo ikke denne sommeren.

Jeg liker godt disse hvite ukene. Det skaper en forventing, og et fokus når jeg har et mål, typisk et løp, i andre enden. Jeg sover bedre, trener bedre og er flinkere til å gjennomføre mine planlagte økter. Kroppen reagerer også positivt når jeg er mer nøye med hva jeg spiser. Men, det er veldig godt med en øl når det hele er over :)

Planen var egentlig at jeg skulle starte nå, og så holde det gående frem til Chicago Maraton. Men fordi jeg ikke skal til Chicago og løpe, så er målet i stedet å holde på frem til Hytteplanmila 19. oktober. Der skal jeg løpe på en bra tid, og hvis det ikke går så skal jeg uansett kose meg med bollene som er sponset av Baker Narum.