Sykkeltur med Olav

Publisert: 2013-08-22 - kl.: 21:48

På planen i dag sto sykkeltur med Olav. Da jeg begynte å løpe i 2007 var Olav min første løpekompis. Han trakk meg med rundt på Brønnøya. Runden der er 5052 meter, og jeg måtte gå i alle oppoverbakkene. Vi hadde trent sammen på Elixia en del år, men Olav var som gammel O-løper i langt bedre løpeform enn meg.

I dag skulle jeg trekke med Olav på sykkeltur. Jeg har 1450 kilometer på sykkel så langt i år, Olav ca. 20 kilometer (en kort tur på mandag). Nå ble jo dagens tur et herlig virvar med ventiler som ikke klarte å holde luften i slangen, og slanger som måtte byttes. I dag har jeg byttet slange to ganger og pumpet opp dekket hele seks ganger!

Men det verste var likevel at jeg ikke klarte å holde følge med Olav! Jeg sto og tråkket i motbakkene mens han satt rolig og tråkket fra meg! Da var ikke humøret helt på topp..


Jeg så stort sett bare ryggen til Olav i dag

Og så for å toppe det hele så punkterte jeg i skogen rett ovenfor Dælivann. Jeg hadde jo allerede brukt ekstraslangen, så da var det bare å ta bena fatt. I hvertfall ut av skogen. Rett i nærheten bor en kompis, Erland, og han stilte med romslig bil og skysset meg hjem. Da slapp jeg i det minste spasértur på 10K med sykkelsko.


Erland to the rescue!