Litt av hvert

Publisert: 2013-08-18 - kl.: 17:58


Denne bjørnen står og skuler ut over alle som nærmer seg Østernvann

Det er en liten stund siden sist jeg har skrevet noe her nå. Det skyldes mest at det har vært for fint vær! Greia er nemlig at denne bloggen ikke bruker noen av de vanlige bloggmotorene, men i stedet er det noe jeg har skrudd sammen selv. Og nå er endelig versjon tre rullet ut (jeg trengte noen kvelder med dårlig vær for å rekke å kode den). De største endringene er nok de som ikke synes, men jeg har fått et splinter nytt admin-grensesnitt. Nå blir det lettere å skrive innlegg her for meg.

For de teknisk interesserte så bygger hele greia på et rammeverk som heter Symfony, og det visuelle er veldig inspirert av Twitter Bootstrap. Kommentarene håndteres av Disqus. Neste oppgradering her blir å fikse litt på det visuelle.

Jeg har enda ikke kommet fullt i gang med løpingen. Forrige uke løp jeg 10K, og denne uken har det blitt 20K. Jeg bygger meg langsomt opp igjen. Det som også er helt sikkert er at det ikke blir start i Chicago Maraton, jeg reiser ikke over engang. Egentlig var det godt å ta den avgjørelsen, for da slapp jeg det stresset det faktisk er det å komme i form. Nå kan jeg i stedet fokusere på å trene meg opp igjen og så blir nok 2014 et fantastisk løpeår!

I dag syklet jeg sammen med gjengen som løp Gratiskilometer IX. Espen har som vanlig skrevet om det i sin blogg. Det var en fin tur med en fin gjeng.

Jeg tok også noen bilder, de er lagt ut på Flickr. Du kan se dem via et gjestepass her.