En stille og rolig uke

Publisert: 2013-08-05 - kl.: 16:15

Sist jeg hadde time på NIMI satte manuellterapeuten noen nåler i lysken og magen på meg. Eller, det føltes mer som om han herjet med en firtoms spiker! Resultatet var ihvertfall veldig ømme muskler etterpå. Jeg har jo fått beskjed om å ta det litt rolig, så da bevilget jeg meg en uke treningsfri, både fra sykling og styrketrening. Av og til er det godt å sløve litt.


Sitter og slapper av på Nordre Kolsås i finværet

Da jeg vel begynte å trene igjen gikk første sykkelturen til Brunkollen i Bærumsmarka. Det var litt regn i luften, men ellers veldig fint i skogen. Jeg trodde det skulle gå greit å sykle mellom Haslumseter Kapell og Brunkollen, men der endte jeg opp med å trille sykkelen 1.5K på en blå-sti. Det er ikke optimalt å forsére glatt stein med sykkelsko! Brunkollen var sommerstengt, men de er åpne igjen når Gratiskilometer XI legger turen dit 18. august. Meld deg på!


Det var litt regn og tåke på Brunkollen den dagen

På vei hjem klarte jeg å punktere bakhjulet. Jeg tror faktisk ikke jeg har byttet slange i et dekk på minst 30 år, men det gikk på under 10 minutter. Det er tydelig at gamle kunster fortsatt sitter i fingrene.

Søndag hadde jeg og fruen en fin tur fra Stein Gård til både Nordre Kolsås og Søndre Kolsås. Været var supert og det var finflott utsikt alle veier. Fra Søndre Kolsås kan man se langt forbi Drøbak sydover.


Utsikten fra Søndre Kolsås er vel den beste i Bærum

Det var mange andre der også. Jeg vil tro de fleste hadde gått opp fra Kolsås, da er det snaut 2K å gå.


Mange som hadde tatt turen opp på toppen

Jeg er fortsatt ikke i gang med løpingen, så nå begynner det å se litt skummelt ut med tanke på start i Chicago Maraton 13. oktober. Jeg får bestemme meg i løpet av en uke eller to.