Oppturer og nedturer i juni

Publisert: 2013-07-02 - kl.: 16:55

Juni ble en måned med både oppturer og nedturer. Den største oppturen er at jeg kan sykle så mye jeg vil uten at jeg kjenner det nevneverdig i lysken. Det ble derfor hele 630K på sykkelen i juni.


Bildet har ingenting med teksten å gjøre, men det blir så stusselig uten.. :)

Den største nedturen var første løpetur på nesten seks uker. Det fungerte rett og slett ikke, og gjorde bare vondt. Jeg hadde jo håpet at såpass med hvile skulle gjøre susen, men dengang ei.

I dag har jeg vært hos NIMI og påbegynt utredning. Han jeg gikk til, en spesialist i fysikalsk medisin, har 30 års erfaring med denne typen skader. Heldigvis mener han at jeg skal kunne trene meg opp og bli bra igjen.

Han mente tilogmed at jeg skal klare å være i form til Chicago Maraton 13. oktober!

Etter at jeg har blitt ferdig utredet så kommer jeg til å få et sett med tilpassede øvelser som skal styrke kjernemuskulatur og ikke minst musklene i lysken som nå er overbelastet. Det er visst Adductor Longus som er synderen (den er ihvertfall en del av problemet).

Behandlingen jeg har fått så langt har hatt mer fokus på lindring fordi jeg har regnet med at dette vil “gå seg til” når jeg bare fikk hvilt. Det kan være at jeg burde gått til NIMI tidligere, det vil jo vise seg når jeg ser hvor effektiv denne behandlingen er. I så fall, bedre sent enn aldri!

I dag er det 103 dager igjen til Chicago. Der skal jeg løpe sub 3:00!