Det er ikke mange som gidder å lese et sutrete blogginnlegg

Publisert: 2013-06-23 - kl.: 20:30

..så det skal jeg jammen ikke skrive. Når det er sagt, det er veldig kjipt ikke å være i form til å være med på Gratiskilometer VII, eller GK VI eller GK V. Heldigvis så kjenner jeg at jeg begynner å nærme meg løpbar form igjen, og hvis jeg har flaks så rekker jeg GK VIII (hvis ikke er jeg bankers til GK VIX!)

Denne uken har jeg syklet totalt 123K. Det er ikke det samme som å løpe, men jeg føler i det minste at formen ikke forsvinner helt. Det vil si, løpeformen er nok kjørt, men kondisen holder stand. Litt i hvertfall.

Som noen har fått med seg så bor jeg i kjelleren hos svigers om dagen. Det er fordi vi totalrenoverer leiligheten vår. Foruten nytt bad så oppgraderer vi også fargepaletten. Tidligere hadde vi et rom som bare ble omtalt som “gröna rummet”, hvis du ser bildet under så kan du bare gjette hva neste kallenavn blir..

Jeg er opptatt av farger. Jeg liker “rolige” farger, og jeg liker farger med litt attitude! Heldigvis så er jeg gift med en pen pike som liker det samme. Fargene vi har valgt til leiligheten er relativt rolige, men på noen rom så drar vi på litt. Det er viktig å ha et rom som “bråker” litt.

Men for å dra det tilbake til løping. Kommende uke så skal jeg løpe litt. Og jeg gleder meg!