Den fredrikshaldske kongevei

Publisert: 2013-06-16 - kl.: 23:50

I dag hadde jeg en fin tur langs den Fredrikshaldske kongevei. Frem til ca. 1870 var den datidens E18. I dag er den en salig blanding av sti og grusvei, og noen steder også asfaltert. Den er uansett fin å sykle på når man har en hybridsykkel (sikkert fin å spasere også, men det gjorde jeg altså ikke)

I går var jeg sjåfør for en gjeng som skulle løpe Karlstad Stadslopp. Siden jeg ikke var i form til å løpe selv, så ble jeg spurt om jeg kunne ta noen bilder for Kondis når jeg likevel var der. Jeg er jo ikke så veldig erfaren som fotograf, men mye er heldigvis gjort med bra utstyr. Jeg lånte kameraet til Turid, skummet gjennom bruksanvisningen og lot det stå til. Jeg er egentlig godt fornøyd med resultatet, og du kan jo se bildene i reportasjen på kondis.no.

Espen har også skrevet et blogginnlegg om løpet, og der kan du se flere av bildene jeg tok. Espen kom forøvrig på sjette plass i den innlagte spurtkonkurransen mot slutten av løpet! Og det var 4300 løpere med!

Det var gøy å fotografere, men ikke så gøy at jeg heller vil gjøre det enn å løpe. Jeg er heldigvis blitt enda en knepp bedre denne uken. Selv om jeg synes det er litt kjedelig så går det greit å sykle, og jeg blir heldigvis ikke så øm i baken lenger. Det vil nok ta enda noe tid før jeg er i gang med løpingen igjen, men jeg har bestemt meg for å ikke starte for tidlig. Det er bedre å ta det litt rolig og bli helt bra enn å gå på nok en smell.