Min første uke som syklist

Publisert: 2013-06-09 - kl.: 20:25

Denne uken har jeg syklet 153K, og totalt siden jeg kjøpte sykkelen har det blitt 217K. I den perioden har jeg gjort meg en del erfaringer. Jeg har blant annet funnet ut at det er ganske mange sykkelstier både i Oslo, Akershus og Oppegård. Jeg har også funnet ut at de fleste er ganske dårlig skiltet. Den raskeste veien mellom to punkter er sjelden en sykkelsti, og hvis du glemmer at du har klikkpedaler så velter du!


Bildet er lånt fra espenringom.no og er tatt på SRM #356 som jeg bare så på.

Jeg la inn to hviledager på fredag og lørdag, men ellers har det blitt sykling daglig. Dagens tur gikk stort sett på asfalt ut mot Enebakk, så retning Ski før jeg rotet jeg inn på noen grusveier ved Langhus. Det aller meste av tiden hadde jeg null peiling på hvor jeg var, kun en vag formening om at det gikk i riktig retning. Ved Langhus kom jeg inn på det som sikkert er skiløyper om vinteren. Fine brede skogsveier som var lett å sykle. Godt jeg har en hybrid så jeg kan kjøre både på asfalt og grus.

Det har ikke vært så mye endring i belastningsskaden denne uken. Jeg tror ikke syklingen gjør ting verre, men det kan også være at det gjør at ting tar lenger tid. Jeg skal ha mer behandling til uken, så jeg satser på at det gjør susen.

Uken oppsummert
  • 153K sykkel fordelt på 8 økter
  • 1 svømmeøkt, 1000m