Mitt Sognsvannrundtmedsols nummer 50!

Publisert: 2013-05-15 - kl.: 20:50

Løping er en sosial idrett, og få andre steder er det så sosialt å løpe som på Sognvannrundtmedsols. Det arrangeres hver onsdag kl 18, fra april til oktober. I dag var det SRM #353, og jeg fullførte mitt løp nummer 50!

Som alltid var det flust av kjentfolk der. Frode, Vemund, Jeanette, Tim, Vegar, Espen, Claes, Hein, Eiksund, Trond Inge, Trond… og sikkert mange andre kjente som jeg ikke så. Og enda flere ukjente.

Enkelte hadde gått gått høyt ut og var tydelig på at her skulle det leveres! Selv så var jeg mest opptatt av å teste formen. Nå har jeg ikke løpt fort på snart 6 uker som følge av skader, så jeg var veldig spent. Og, hvis jeg ikke klarte å løpe fort en runde her, så ville det jo heller ikke være noen vits i å starte i Göteborgsvarvet på lørdag.

På grunn av trafikk-kaos på ring 3 så kom jeg sent opp og fikk ikke så god tid til å varme opp. Men så ble starten utsatt 10 minutter slik at flest mulig skulle rekke frem, så da fikk jeg varmet opp litt mer. Selve løpet gikk greit. Jeg la meg i ryggen på Bengt og lot ham styre farten. Jeg klarte å holde følge ca. 2,5K før jeg måtte slippe ham og kom inn 12 sekunder bak. Underveis kjente jeg ikke noe til lysk/hofte, så det var oppmuntrende!

Bildet over er et forsøk på selvportrett før løpet. Jeg vil nok heller anbefale å ta en titt på Espens SRM Bildespesial 15. mai. Han tok som vanlig mange fine bilder. Etter løpet ble det en runde nedjogg i rolig tempo. Da murret det litt øverst i låret. Nå blir det to dager hvile, og så tror jeg jammen det blir start i Varvet gitt!