Støtteapparatet mitt

Publisert: 2013-05-06 - kl.: 21:40

Det er mange forskjeller mellom mosjonister og toppidrettsutøvere. En av dem er nok støtteapparatet. Hvis en toppidrettsutøver blir skadet så har han eller hun mest sannsynlig god tilgang på kompetente ressurser som kan bistå med råd og behandling for å redusere omfanget av skaden, og ikke minst hjelpe til med å komme tilbake i trening og konkurranse.

Jeg har ikke noe digert støtteapparat, men stedet jeg jobber har en avtale med Svein Torp Klinikken. I praksis betyr det at vi har mulighet til massasje på jobb én gang i uken, og hvis det er behov, så har vi kort vei til å få hjelp på klinikken hvor de også har kiropraktor. For meg er det gull verdt å få knadd opp legger og hofte som ofte blir litt pakket hos meg.

I disse dager sliter jeg med at jeg har overbelastet hofte/lysk etter Boston Maraton . Stramme muskler i hofte/lysk/buk, og det at jeg er like tøyelig som et spett, har nok i sum vært det som gjorde at det tippet litt over nå. Det viser seg også at jeg har skjevt bekken (se bildet i toppen), noe som sikkert bidrar til at det strammer seg. Nå har støtteapparatet mitt fått ryddet plass i sine timeplaner til intensiv oppfølging av meg, så nå håper jeg å få knadd vekk og knekt opp alt som er vondt!

Når det er sagt, det aller viktigste støtteapparatet er selvfølgelig min kone! Ikke bare er hun ivrig reiseleder, support og fotograf, men hun lar meg også bruke det jeg har samvittighet til av tid og penger på å gjøre det jeg liker best, løping.