Litt stæsj og en ny gadget

Publisert: 2013-02-27 - kl.: 22:08

Det er alltid stas med litt nytt stæsj! I dag kom skoene jeg hadde bestilt fra wiggle.co.uk og ikke minst ble det en ny pulsklokke. Hittil har jeg alltid brukt pulsklokker fra Polar, men nå ble det en Garmin Forerunner XT910.

Da jeg var ute og løp i går så var det bare å innse at displayet på min Polar RS800 både er for lite og for mørkt. Jeg er såpass voksen blitt at det stadig kreves mer lys for å se ting. Dessuten gikk GPSen tom for strøm. Igjen. Garminklokken har stort display, kraftig lys og den vibrerer i stedet for å pipe som en mus når den vil noe.

Da er det godt å ha Löplabbet rett i nærheten. Med 15% rabatt fra Kondis og ytterligere 10% fordi jeg betalte med MasterCard fra DNB så ble det en fornuftig pris. Klokken er i hvertfall verdt prisen! Og for meg som svømmer også så er det kjekt at den også kan brukes i vannet og hjelpe til å telle lengder.

Dette er dagens gruppebilde. Et par Adidas Mana 7 Back/Silver, et par Adidas Adios 2 Yellow/Black og en Garmin Forerunner XT910. Jeg fikk litt pepper hjemme for skoene, for nå står det en stabel med 8(!) par sko (i skoeskene sine) som venter på å bli tatt inn i rotasjon. Jeg blir nok tilgitt etterhvert.. :)