Påmeldt Chicago Maraton 2013

Publisert: 2013-02-24 - kl.: 21:35

Tirsdag denne uken åpnet påmeldingen til Chicago Maraton, og jeg med flere satt klare. Det tok ikke så veldig lang tid før serveren hos active.com ikke taklet presset og knelte. Før de kom så langt så var 30000 av 45000 plasser solgt. Heldigvis fikk alle de jeg kjenner plass. Vi blir en passe diger gjeng som reiser over i oktober for å sette PB. Målet mitt er sub 3:00.

Dette har vært en normaluke, så da har jeg ikke løpt fullt så langt. Lørdag klarte jeg rett og slett ikke å motivere meg ut, så da ble det en hviledag på sofaen i stedet. Andre derimot har hatt en aktiv helg. Espen kom på 9. plass i Kiel Halvmaraton, Gunnar S løp halv i/på Malta på sub 1:25, og Johan løp halv på 1:24 i HongKong. Sesongen er med andre ord i gang.

Uken som kommer nå er ment å bli en monsteruke. Da går det ut på å samle mest mulig kilometer slik at jeg får masse overskudd når jeg trapper ned siste uken før Haag. Jeg ligger forøvrig an til å få mengderekord nå i februar. Så langt har jeg 336K, og det er enda noen dager igjen. Rekordmåneden så langt er juli 2012 med 350K.

Dette var forresten tredje hvite uken. Jeg slurvet litt med å komme meg i seng til rett tid noen kvelder, men ellers er alt på stell. Spiser kanskje litt mye mandler, men det er både bra med fiber og sunt fett der..

Ellers er det lagt opp til Gratiskilometer III førstkommende lørdag 2. mars. Det er bare å stille opp!

Uken oppsummert
  • 89K fordelt på 5 økter
  • 2 svømmeøkter, 3000m