Gratiskilometer II med Komfortsona IL

Publisert: 2013-02-16 - kl.: 15:55

I dag var det gratiskilometer med Komfortsona IL som sto på planen. Det møtte opp hele 32 stk utenfor Vestbanen kl. 11, og det var en herlig blanding av både kjente og ukjente løpere. Det var flere som ikke kjente noen andre i det hele tatt, men som likevel møtte opp og ville løpe. Bra! Løping er en perfekt aktivitet hvis du ikke kjenner noen, det går seg nemlig til mens man sanker gratis kilometer. Det var til og med en friskus som løp i Vibram Fivefingers. På is og snø!..

Midt mellom Sjølyst og Maritim passerte vi programlederen i Puls, Helene Sandvig, som ropte etter oss. “Er det løp? Hvem er dere?”. I 5:25-tempo var det ikke så enkelt å stoppe og snakke, men jeg fikk vel ropt noe om at vi var en fin gjeng som liker å løpe sammen. For det er vi jo.

På grunn av tempo ble det litt spredning på gruppen, men sånn er det. Espen tok ansvar for baktroppen mens jeg holdt meg litt lenger fremme og viste vei. Ute på fornebu tok vi en uanmeldt avstikker ned mot Storøyodden. Der var det kjørt skispor, men vi løp mellom dem for ikke å ødelegge.

På vei tilbake mistet vi baktroppen, bestående av Espen, Bengt og Line, på Lysaker et sted. De løp strake veien langs E18 tilbake til byen mens vi andre tok en sving over Bestum. Gunnar forsvant også ved Lysaker, men det var varslet.

Vel tilbake utenfor Vestbanen tror jeg de fleste var godt fornøyd med turen. Noen skulle videre opp på Bislett for å heie på de som løper 50K der, andre skulle på Paddy’s og drikke gyllen restitusjonsdrikk.

Jeg løp hjem og hadde følge med Trond til skøyen og Kristoffer til Lysaker. Med løping både til og fra så kunne jeg klokke inn 38.4K på dagens økt. Veldig godt fornøyd med det.

Jeg vil tippe det kommer mer på bloggen til Espen i løpet av kvelden eller morgendagen. Følg med der.