Da er første hvite uken over

Publisert: 2013-02-11 - kl.: 08:45

Dette har vært en bra treningsuke. Jeg har fått løpt det jeg skulle, og det har vært lite vondter. Jeg slet litt med motivasjonen på torsdagens SKV-økt, men Andreas motiverte jeg så jeg fullførte økten.

I helgen har jeg vært i Göteborg og besøkt familie. Da ble det også tid til litt løping med min svoger. Vi løp nesten hele løypa til Göteborgsvarvet, bare motsatt vei. Det var en fin tur. Lørdag var det tørr asfalt, og søndag hadde det snødd såvidt.

Dette har også vært den første av fem hvite uker. Det jeg synes har hatt størst utslag er det å komme seg i seng før kl. 23. Det hjelper godt på å få minst 7 timer søvn hver natt. Ellers, inspirert av Siri’s ukefokus på vekt så har jeg vært på vekten selv for første gang på 8 mnd, den var 77,4 kg på lørdag og 78.2 kg på søndag.

Jeg er ikke veldig opptatt av vekt til vanlig, men nå virker det som om jeg er ganske stabil rundt 78kg. Og det er greit. Kiloene fordeles på 186cm, så det blir sånn passe.

Denne uken skal jeg igjen forsøke å ha litt mengde. Vi får se hvordan det går. Jeg skal ihvertfall på Gratiskilometer med Komfortsona IL lørdag 16. februar kl. 11

Uken oppsummert
  • 112K fordelt på 6 økter
  • 2 svømmeøkter, 3000m